Om Jacob

Jeg er oprindeligt født i Norge af danske forældre men flyttede til Danmark som 12-årig. Siden hen er der gået en del år..

Jeg begyndte at spise vegetarisk januar 2009 og har siden hen læst en masse inden for dette område. Jeg har efterhånden en del viden, som jeg gerne vil dele med andre, som har lyst til at gå samme vej.

Derudover interesserer jeg mig for motion. Jeg har pt gennemført 3 maraton og er nu interesseret i triathlon. Lidt i den anden boldgade går jeg også til karate og satser på at have sort bælte inden vi går ind i 20’erne.

Litteratur er også en af mine interesser og der ryger jævnligt et par bøger ind.

Reklamer

Responses

 1. Hej Black

  Interessant blog! Hvor længe har du været i gang med den?

  Det ser ud til, at du er god til at lave mad. Jeg tror, at jeg må prøve nogle af de opskrifter 🙂

  Vh. Mia fra Vegetarkontakt

 2. Hej Mia

  Tak for det! Jeg har ikke været i gang så lang tid, et par måneder vil jeg tro.

  Mvh, Jacob aka Black.

 3. Hej

  Jeg er ret ny på vegetarkontakt, men har været vegetar siden marts 2008. På vegetarkontakt hedder jeg Appelsin, men i den virkelige verden går jeg under navnet Teresa.

  Kan man ikke ‘subscribe’ til dig også? Er ‘tilmeldt’ månebarnet og JensD, for egentlig at hente inspiration til veganisme.

  Synes det er spændende at være i vegetarkontakt og finde vegetar/veganblogs, for man får nogle input man ikke havde tænkt over.

  Synes det generelt er spændende at opleve landet som vegetar (har ikke været udenlands siden jeg blev vegetar for snart 3 år siden).

 4. Hej Teresa!

  Ja, det er altid dejligt at møde andre vegetarer både igennem nettet og ude i det pulserende liv.

  Jeg kan anbefale fællesspisningerne arrangeret af dansk vegetarforening, hvis du altså ikke allerede har været med til deres arrangementer.

  Jeg er ikke helt sikker på, hvordan man abonnerer på blogs. På min computerskærm er der en bjælke øverst oppe, hvor man kan trykke på “subscribe”, men min skærm ser muligvis anderledes ud en din, da jeg er oprettet i wordpress. Så, jeg bliver dig nok svar skyldig 🙂

 5. Hej Jacob
  Jeg blev meget glad for at se din hjemmeside med de mange gode opskrifter og informationer. Da jeg startede i 1980 var der ikke mange der kendte ordet veganer, hverken i pressen og slet ikke på restauranterne – men heldigvis har tiden arbejdet for os og de fleste ved idag, hvad en veganer er. Ved du at den næste IVF (International Vegan Festival) som startede i Danmark i 1981, finder sted i Malaga fra 4. juni 2011 se mere på vegansworldnetwork.org, som også er en meget interessant websiite hvis du ikke kender den. Jeg håber, der er mange danskere der vil møde op i Spanien for vi har jo ikke ligefrem været mange ved de tidligere festivals.

 6. Hej Kirsten

  Jeg vidst ikke, at der var en “International Vegan Festival” i Malaga i år! Det er helt klart noget, jeg kunne være interesseret i. Jeg vil måske oprette en tråd på vegetarkontakt.dk – kender du det sted? Så, kan vi måske samle et lille hold danskere 🙂
  Hvis du startede i 1980, så det betyder det, at du har været veganer i over 30 år! Det er vildt flot. Jeg kender en masse veganere men tror rekorden er 10 år.

 7. Hej Jacob

  Jeg synes altid, at det er interessant at se andres blogge, og jeg må da give Mia ret i, at det ser ud til, du er god til at lave mad. Jeg har i hvert fald fundet et par opskrifter, som jeg gerne vil afprøve.

  Keep up the good work. 🙂

  Mvh Windamor

 8. Hej Windamor!

  Tak for det. Jeg er ikke så aktiv længere på min blog, men jeg må se, om jeg ikke kan komme i gang igen. 🙂

  Glæder mig til at se dig til sommerfesten!

  Mange hilsner
  Jacob

 9. Kære Jacob,

  Har du en e-mail adresse, som jeg kan skrive til? Jeg skriver på vejne af Danmarks Lungeforening, som er i gang med udviklingen af et forebyggelsesprojekt om lunger og sundhed. I den forbindelse vil vi spørge om lov til at benytte en illutration fra denne hjemmeside, naturligvis med tydelig kildehenvisning.

  Skriv meget gerne til mig på sjs@lunge.dk.

  Venlige hilsner
  Sofie Juul, Studentermedhjælper hos Danmarks Lungeforening


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: