Posted by: Jacob | 14. april 2010

Tapenade

Tapenade er mos der består af oliven og kapers. Hvis du kun bruger oliven, hedder det olivada. Det er ligemeget om det er grønne eller sorte oliven.

Man kan udover oliven og kapers tilsætte lidt citronsaft eller lidt sennep. Det kan være en god idé at købe oliven uden sten😉.

Sådan gør du:
Hæld væden fra olivenglasset, tilsæt to tsk kapers og en knivspids sennep. Blend og voliá. Så har du dejligt vegetarisk pålæg.


Responses

  1. Guf, det ser lækkert ud. Så snart fødeindtag og madlavning bliver en mulighed igen.. !
    Det er også godt til rå grøntsager, i ruller af grillet grønt, og andet🙂 Har aldrig prøvet det med sennep, så det skal klart prøves.

  2. Tapenade er også ret nyt for mig. Jeg fik det først ude hos mine forældre for et par uger siden.

    Vil helt klart prøve at putte det i ruller🙂

  3. Jah hvem har ikke hældt et glas oliven i blenderen, forladt køkkenet et kort øjeblik, hørt de mest skræmmende lyde og faret tilbage (i troen om at blenderen var eksploderet), for så at opdage at der sg var sten i de satans oliven😉

  4. Tama – hehe.. ja, de kære små blendere kommer ofte på hårdt arbejde. Nogen gange er jeg bange for at min skal brænde helt sammen. Den bliver af og til sat på nogle meget hårde opgaver😉

  5. Det gør vores blender med sikkerhed også! Det bunder nok i at jeg altid liiige tror at det er muligt at blende fx. mange frosne jordbær på een gang, laver cashewnødder til helt fint mel, eller finthakke et helt knoldselleri ad gangen.. Hvilket for ofte resulterer i røg der lugter som brændt plastik.. UPS


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: