Posted by: Jacob | 18. marts 2010

Fyldte peberfrugter

Så har jeg ingen testet en ny opskrift! Det drejer sig om fyldte peberfrugter. For at fyldte peberfrugter skal være en succes, gælder der for mig 2 kriterier:

1. Peberfrugter skal være bløde og ikke hårde.                                                                                                                                                  2. De skal ikke være brændte i bunden

Og denne opskrift klarer begge dele. Opskriften er taget fra Animas kogebog, jeg har dog ændret en smule på den. (http://anima.dk/pdf/dyrevenlige_opskrifter_web.pdf). Du skal bruge følgende ingredienser: 2 peberfrugter, 2 tomater, 2 fed hvidløg, et bundt persille, 2 spsk rosiner, ris og mandler. 

Opskriften er meget nem, men den tager tid.

Start med at sætte 1 dl ris over, samtidigt halveres 2 peberfrugter, som pensles med olie og steges i ovnen med bunden opad i 15 min.

Mens ris og peberfrugter hygger sig, hakkes to løg og to fed hvidløg som svitses i olie, 100 g mandler knuses og halvdelen tilsættes til løgene. Et hakket bundt persille tilsættes, to spsk rosiner og to tomater. Af krydderier tilsættes fx ½-1 tsk paprika (og salt).

Når risene er færdige blandes det i løg-blandingen. Peberfrugterne fyldes med fyldet. Afhængigt af peberfrugterne, så kan der godt være meget fyld. Det var der med dem, jeg lavede, så en del af fyldet faldt udenfor peberfrugterne, men det gjorde sådan set ikke noget.

1½ dl vand hældes i fadet med peberfrugterne og det hele smækkes i ovnen i 20 min ved 190 grader.

Efter 20 min tilsættes resten af mandlerne. Dette kan være lidt tricky, da peberfrugterne allerede er godt fyldte. Retten gives endnu 20 min, hvorefter retten er færdig.

Nu har jeg før givet karakter til det, som jeg har lavet. Denne ret vil jeg give 3½ stjerner ud af 5 for smag og 3 stjerner, når det gælder letheden af tilberedning. Jeg kunne forestille mig, at denne ret også kunne smage rigtigt godt med quinoa istedet for ris.


Responses

  1. Jeg har prøvet den samme opskrift og den er virkelig lækker – særligt sammen med en omgang flødekartofler og gulerodssalat. Totalt mums!😀

  2. Det lyder da fedt Jens😀

    Den skal også have en fast plads på listen over de retter, jeg laver.

  3. […] […]

  4. It’s great that you are getting ideas from this post as well as from our argument made here.

  5. What a material of un-ambiguity and preserveness of precious knowledge about unexpected
    feelings.

  6. My brother suggested I would possibly like this web site.

    He was once totally right. This post actually made my day.
    You cann’t believe just how a lot time I had spent for this info! Thank you!

  7. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied
    on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on
    just posting videos to your blog when you could be giving us something enlightening to read?

  8. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that
    it’s really informative. I am going to watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future.
    Lots of people will be benefited from your writing.
    Cheers!

  9. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and

    wanted to say that I have truly enjoyed

    surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again

    soon!

  10. Hi to every , as I am genuinely eager of reading this web site’s post to be updated on a regular basis. It consists of nice stuff.

  11. Nice blog here! Also your web site loads up fast! What host are you using?

    Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up
    as fast as yours lol

  12. Iím not that much of a internet reader to be honest but your blogs really nice, keep it up!
    I’ll go ahead and bookmark your website to come back down the road. Many thanks

  13. Wonderful goods from you, man. I have understand your
    stuff previous to and you are just too wonderful. I really like what you’ve acquired here, certainly like what
    you are saying and the way in which you say it.
    You make it enjoyable and you still care for to
    keep it smart. I cant wait to read far more from you.
    This is really a terrific site.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: