Posted by: Jacob | 10. marts 2010

Auberginecurry

Endnu er super nem ret. Det er igen indisk, denne gang auberginecurry. Auberginer kommer oprindeligt fra Indien og er en af de få grøntsager, som ikke kan spises rå.

Sådan laver du auberginecurry:

Svits 2 hvidløg, en hakket chili, en tsk koriander, en tsk spidskommen og en tsk karry i lidt olie. Tilsæt en lille hakket aubergine. Lad det simre i 5 minuter. Tilsæt 2 hakkede tomater og en halv hakket feberfrugt. Dæk det med vand og lad det simre indtil vandet er kogt ind. Det tager en 5-10 minuter.

Server med ris. For at højne proteinindholdet laver jeg af og til halvt ris / halvt linser.

Jeg vil give retten 3 stjerner mht smagen og 5 stjerner for at være let at lave.

 

Så kan det ikke gøres nemmere🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: